Om mig​

Lydmusisk terapeut​

​Dramatikeren Frank M. Tromborg kom til verden i Horsens. Hvorfor skriver jeg sådan? Jeg er ret humoristisk anlagt, men der kommet hen ad vejen. Jeg kunne ikke skrive, at jeg så dagens lys, da det var om natten, jeg valgte at komme. Ikke på normal vis, men med stort postyr og alle kapasiteter i sving. Et ”Kejsersnit” aldrig før udført uden for København. Men lægerne magted ej, de erklærede før de startede, at det ikke var muligt at redde både moderen og barnet, så det blev moderen, og i affaldsbøtten med barnet.

En jordemoder som stod og var blevet så arbejdsløs med den udvikling tingene havde taget, samlede mig op fra affaldet, svingede mig rundt i luften og klaskede mig bagi – og pludselig hylede jeg – som om jeg ikke brød mig om at være der. Se det var en dramatisk ankomst til denne verden.

Måske stammer det helt fra min start, jeg er nemlig allermest glad, når jeg kan hjælpe andre til at få et bedre liv når vi nu er her.

Jeg har taget flere uddannelser i dette liv. Når jeg fandt noget særlig interessant, havde jeg straks lyst til at lære det. ​Hov den sætning kunne de da hvis bruge i skolen!

Mine kreative evner har altid trængt sig på, så først

blev jeg underviser i det jeg selv var god til.

Voksenundervisnings lærer med psykologi og Pædagogik svarende til Seminarieuddannelsen.

Så kom serigrafien til Danmark fra østen, og jeg uddannede mig i det og arbejdede med det.

Ind imellem blev jeg far til fem dejlige børn. Og i mit næste ægteskab far til et dejligt barn mere og bonusfar til en.

Mine studier foregik i disse år i hovedsagen derhjemme;

  • Psykologi
  • Personlig udvikling
  • Verdens Religioner
  • Pædagogik

​Lydterapi

Min nu afdøde hustru var uddannet Folkeskolelærer med speciale C, hun havde været ansat på en skole for børn med særlige behov. Til sin store skuffelse fandt hun at hendes lange uddannelse ikke hjalp børnene ret meget, hun supplerede da sin uddannelse med at blive Lydterapeut, og nu kunne hun pludselig gøre en forskel.

​Da jeg mødte Karen Margrethe, faldt jeg pladask for både hende og lydterapien, som jeg nu uddannede mig i.  I mesterlære ved kurser og studier.

Det er nu 28 år siden, og jeg har løbende udviklet teknikken og indsigten i hvad årsagerne kan være.

I dag kalder jeg det Lyd-Musikterapi, for i modsætning til starten på lydterapi, hvor lyden var fra en tonegenerator, og altså bestemt ikke havde noget med musik at gøre, så tror jeg at vi mennesker

kan nyde godt af de harmonier der findes i musikken.

Om mig

FT Service

CVR: 27531474

Find vej

​Højtoften 6

7000 Fredericia​

Kontakt mig

Telefon: 50 55 29 00

Mail: info@ftservice.dk

FT Service
Højtoften 6
7000 Fredericia