Det siger kursisterne

En tidligere deltager skriver:

Om lyd og musikterapi uddannelsen

ved Frank Tromborg.

Undervisningsdagene var programsat på forhånd, og der var altid afsat tid til spørgsmål og uddybning. Frank er en god formidler, og han deler ud af sin viden og erfaringer, og demonstrerer bla brugen af audiometertest og analyse af audiometertesten. Vi øvede brug af audiometer og stemmegaffeltest i grupper, og der var en tryghed i at øve sig i små grupper. Frank anvender og underviser i anerkendende pædagogik. Han tillægger det stor betydning at møde hvert barn i øjenhøjde og med anerkendelse, idet anerkendelse betyder meget overfor børn med lille selvtillid/ lavt selvværd. Uddannelsen giver også indsigt i korrekt hjerneføde, som et godt supplement til lydterapien. Uddannelsen ved Frank Tromborg har ,-udover en fantastisk viden om lydterapi, også givet mig mod på at starte som selvstændig lydbehandler. Har mødt fantastiske mennesker med samme passion, og derved et godt netværk ifht lydbehandling.

Sommerhilsner Tanja Friis​.

​​Jeg har taget en uddannelse i lyd- musik terapi hos Frank Tromborg.

Jeg har glædet mig hver gang jeg skulle afsted.

Udover at have fået redskaber og viden til at hjælpe andre med blandt andet læse- stavevanskeligheder har jeg også fået redskaber til at hjælpe mig selv med min egen lydfølsomhed.

Franks undervisning har altid været lærerigt og der er masser af små anekdoter undervejs, som gør at man sommetider kommer ind i kringlede kroge af ikke bare lydterapi, men livet i sig selv.

Frank har været og er stadig en stor inspirationskilde for mig og hans personlighed sprudler af en visdom indenfor mange forskellige områder.

Mange hilsner Lena

En studerende fra Odense Universitet

Kontaktede mig, og spurgte om jeg kunne hjælpe.

Ellers måtte hun opgive studiet.

Teksterne hun skulle læse, sagde hende ingenting​

​første gang hun læste dem. Hun syntes ikke rigtig at kunne huske ret meget af det.

Efter anden gennemlæsning, begyndte det, at give lidt mening, men desværre ikke megen sammenhæng

Efter tredie gang tegnede der sig et nogenlunde overblik, men helt bestemt ikke godt nok, til at kunne bruges til noget ved en eksamen.

Eter tre mdr. musikterapi, kunne hun meddele, at nu behøvede hun ikke at komme mere. For nu var det klart den første gang hun læste det.

Til gengæld ville hendes kæreste gerne have behandling også, han var på vej til en videregående uddannelse.

Brev fra en 17 årig ung kvinde, der havde store vanskeligheder med matematik. Jeg spurgte hende , hvad hun kunne nu, hvor vi skulle begynde.

Jeg blev noget overrasket, da hun svarede: På en god dag, kan jeg kende forskel på 6 og 9.

Om mig

FT Service

CVR: 27531474

Find vej

​Kolding Landevej 24

7000 Fredericia​

Kontakt mig

Telefon: 50 55 29 00

Mail: info@ftservice.dk

FT Service

​Kolding Landevej 24

7000 Fredericia